Ahogy arról a Hello Gödön beszámoltunk, a Motorversenyző Rt. gárdája nyerte meg a II Gödi Lecsófesztivál főzőversenyét.
Lapunk interjút készített a győztes csapat ötletadójával, Merényi Tamással. Ő arról beszélt, hogy próbáltak a zsűri várható ízlésének megfelelni. Kevésbé pikánsra készítették ételkölteményüket, mint amúgy azt ő személyesen szereti.
A csapatalapító a beszélgetés végén felvetette, hogy kérjünk személyre szabott véleményt főztjükről a zsűri szakács tagjától.
Horváth Tamás, akinek a konyhája készítette a “városi lecsót” vállalkozót erre. Azt írta étékelésként:
Jó és kreatív volt az anyagok kombinációja, valamint az anyagok felhasználása.
“Az étel jellegét adó anyagok ízei harmonizáltak az alap lecsó ízével.
Mind megjelenésben és ízhatásban a legjobban megkomponált étel volt a versenyben”.