Elmondta véleményét a zsűri egyik tagja a gödi lecsóverseny első helyezettjéről

A gödi lecsófesztivál zsűrijének egyik tagja profi szakács volt, Megkértük, hogy értékelje a győztes főztjét.

Ahogy arról a Hello Gödön beszámoltunk, a Motorversenyző Rt. gárdája nyerte meg a II Gödi Lecsófesztivál főzőversenyét.

Lapunk interjút készített a győztes csapat ötletadójával, Merényi Tamással. Ő arról beszélt, hogy próbáltak a zsűri várható ízlésének megfelelni. Kevésbé pikánsra készítették ételkölteményüket, mint amúgy azt ő személyesen szereti.

A csapatalapító a beszélgetés végén felvetette, hogy kérjünk személyre szabott véleményt főztjükről a zsűri szakács tagjától.

Horváth Tamás, akinek a konyhája készítette a “városi lecsót” vállalkozót erre. Azt írta étékelésként:

Jó és kreatív volt az anyagok kombinációja, valamint az anyagok felhasználása.

“Az étel jellegét adó anyagok ízei harmonizáltak az alap lecsó ízével.

Mind megjelenésben és ízhatásban a legjobban megkomponált étel volt a versenyben”.