Jövőre, veletek, ugyanitt – de vasárnap még mozogj együtt Katus Attilával!

Az idei Mozogj Velünk Göd rendezvény a végéhez ér. Záróeseményként vasárnap 9-tól Katus Attilával ébredhet, majd 10-től Slezsákné Polgár Annamari egy évzáró nyújtással zárja a sort.

Köszönjük, hogy az extrém hőségek ellenére is ilyen sokan látogattátok a rendezvényeket. Persze cserébe nem volt esős, viharos időszak, így az órák megtarthattuk – adott rövid évadértékelőt a Hello Gödnek Rezneki Zsuzsa, a Mozogj velünk Göd egyik oszlopos tagja.

A szervező külön kiemelte, hogy “szeretném megköszönni a társszervezést Jakus-Kruchió Évinek, aki nélkül ez a rendezvénysorozat nem lenne és nem lenne ilyen népszerű és minden edzőnek, aki idén is kivette a részét:

Bozóki Orsi, Halmi Viki, Slezsákné Polgár Annamari, Molnár-Plósz Kinga, Jakus-Kruchió Évi, Polgár Georgina.

A Gödi SE futball-szakosztályának, és különösen Tuza Józsefnek is “hálásan köszönik a segítséget”, mindig készségesen a rendelkezésünkre álltak és segítették a helyszín biztosítását.

Remélik, a záróeseményre is sokan velük tartanak, tovább azt is, hogy “az önkormányzat jövőre is mellénk áll és nem telik el nyár Gödön a közös mozgásaink nélkül.”

Fejlesztendő terület a technikai berendezés lenne, meglátjuk, hogy jövőre tudunk-e ehhez forrást találni.

Az utolsó foglalkozáson pedig Katus Attila vezényli a gyakorlatokat, érdemes vasárnap is korán kelni, és mozogni.