Hamarosan találkozhatsz Gulyás Michelle-lel

Laser run, öttusa nyílt napot szervez a Magyar Diáksport Szövetség, amelynek célja, hogy minél több gyermek és fiatal ismerje meg az öttusát és az annak alapjául szolgáló versenyszámokat.

Láttátok Gulyás Michelle fantasztikus olimpiai bajnoki győzelmét nyáron? Próbáljátok ki ti is az öttusa legizgalmasabb versenyszámait a DO60 LaserFun programon. Ha gyors vagy és szeretsz játszani, nincs izgalmasabb a laser runnál! Ismeritek az Exatlont és Ninja Warriort? Ez az akadálysport, ami már az öttusa része és vasárnap az igazi akadálypályát is kipróbálhatjátok. Ezekkel a mondatokkal invitálnak az új Dunakeszi Diáknegyedbe, ahol ott lesz az egyik legbájosabb magyar olimpiai bajnok, Gulyás Michelle.

Az UTE versenyzőjével találkozhatsz, megismerheted általa ezt a különleges sportágat.

Időpont: szeptember 29. 09:00 – 15:00 között, Dunakeszi Diáknegyed.

Bízom benne, hogy az én példám és az olimpiai bajnoki győzelmem is sok fiatalt ösztönöz arra, hogy lehetőleg minden nap sportoljon, és kipróbálja az öttusát, illetve a laser runt

– mondta Gulyás Michelle.

This image has an empty alt attribute; its file name is gulyas-m2-e1727242715680.jpeg

A programon az Európai Sporthét végén a 10-18 éves diákok a két különleges sportágon túl megismerkedhetnek a párbajtőrvívással és megtudhatnak sok fontos, érdekes információt az öttusáról, sőt ismert sportolókkal is találkozhatnak. Guzi Blanka, aki fantasztikus hajrával 4. lett Párizsban, Böhm Csaba 2024-es öttusa világbajnok és Szép Balázs világbajnoki ezüstérmes Gulyás Michelle mellett szintén részt vesz a kampányban.