Újabb fontos határidő és egyértelműsítés az ebédbefizetésekről

Részletesen tájékoztat a gödi TESZ az az iskolai gyermekétkeztetéssel kapcsolatos teendőkről, határidőkről.

A Hello Göd kérésére részletes tájékoztatást küldött az iskolai ebédbefizetésekről a gödi TESZ.

Először is kiemelik, hogy az iskolai étkezések megrendelése nem folytatólagos a tanévek között, az étkezéseket minden tanévre külön meg kell rendelni! Ezt itt tudja megtenni!

A beérkezett étkezési megrendelések feldolgozása után, a szeptemberi étkezési számlákat az étkezési megrendelésen feltüntetett email címre

augusztus 26-tól folyamatosan küldik.

Az étkezések fizetése minden esetben előre fizetéssel történik, az októberre vonatkozó étkezési számlák szeptember 19-től érkeznek.

Hiányzás esetén az étkezés lemondására az előző nap 9 óráig van lehetőség, melyet a szülői felületen keresztül, vagy az elelmezes@god.hu címre küldött levéllel tehetnek meg.

Kártya

Minden elsős tanuló és új étkező az étkezéshez költségmentesen menzakártyát kap. Az elsős gyermekek kártyáit az osztály tanítója kezeli, az új étkezők kártyáit szintén az iskolai titkárságra küldjük ki.

Felsős gyermekek esetén azt kérik a szülőktől, hogy még a tanév megkezdése előtt ellenőrizzék, megvan-e a kártyát.

Pótlás

Az elveszett, megrongálódott kártyák pótlására személyesen hétfőn és szerdán délelőtt a Településellátó Szervezet irodájában (2132 Göd Duna út 5.) van lehetőség, az új kártya költsége 1365 Ft.

Az új kártya díját átutalással is lehet fizetni, ebben az esetben kérjük utaláskor a megjegyzés rovatban tüntessék fel a gyermek nevét, iskoláját és osztályát, a kártyák ilyen esetben az iskolai titkárságra kerülnek kiküldésre.

Fotó: ROMAN ODINTSOV.