Sorsdöntő hétvége vár a Gödi Gólyákra

Az U14-es országos kosárlabda-bajnokság Főtábla utolsó tornáját rendezik hétvégén Gödön. Hatalmas feladat előtt állnak a Gödi Gólyák.

A szakmai realitás az, hogy a Gödi Gólyák az országos bajnokság B döntőjében, azaz a 9-16. helyért mérkőzhetnek majd a hétvégi forduló után.

Mindenesetre a lányokra hatalmas feladat vár a gödi sportcsarnokban, hiszen a Szekszárd, a BEAC és a Nagykanizsa érkezik városunkba.

Ahogy arról többször beszámoltunk a Gödi Gólyák számára fantasztikus siker, hogy eljutottak az országos bajnokság főtáblájára, sőt, valamelyik 8-as döntőben játszanak bő két múlva.

A mezőnyt ismerők szerint szombaton és vasárnap kemény meccsek várnak a lányokra. A két “profi” csapat túl erős lehet a mieink számára, de a Nagykanizsa legyőzhető. Ez azért volna fontos, mert a későbbi sorsolást befolyásolhatja ez az esetleges siker. Mindenesetre titkon abban reménykedünk, hogy talán a BEAC gárdája elkapható, de ahhoz kiemelkedő játék és szerencse is kellene. Információnk szerint egyik kulcsjátékosunk megsérült, és játéka több mint kétséges.

Ez azt jelenti, hogy várhatóan a B döntőben, azaz az országos 9-16. helyért játszanak majd a lányok. Ez is hatalmas teljesítmény a Gólyáktól, hiszen országos megmérettetésről van szó.

Az első meccs szombaton fél 11-kor lesz, a további menetrendet ide kattintva nézheti meg (a K csoportot kell keresni).