Halálcsoportba kerültek a Gödi Gólyák

A lehető legnehezebb csoportba kerültek az U14-es kosárlabdás lányaink a magyar bajnokság főtábláján. Elkészítették a Főtábla sorsolását, amelyről elsőként tudunk beszámolni.

A Győrrel, a Kecskeméttel és a Csata/vel kerültek egy csoportba a gödi kosárlabdás lányok. Ahogy arról a Hello Gödön részletesen beszámoltunk a Gödi Gólyák hatalmas bravúrral bejutottak a legjobb 16 közé a magyar bajnokságban.

Ezzel eldőlt, hogy döntőt játszanak majd június első hétvégéjén. Annyit tudni érdemes, hogy A és B döntőt is rendeznek. A lányaink azt várhatjuk, hogy a 9-16. hely valamelyikét szerzik meg a B döntőben. Már ez is hatalmas bravúr.

A lapunk beszélt egy, a mezőnyt jól ismerő szakemberrel. Szerinte

a Gólyák igazi halálcsoportba kerültek.

A Győr szinte biztosan a dobogón végez majd, sőt, a döntőbe várják őket. A Kecskemét a legutóbbi körben kirobbanó formát mutatott. A Csata/B-vel pedig az a “gond”, hogy ők a toronymagasan esélyes Csata DSE “fiatal” csapata. A kérdés, hogy mindegyik játékosukat elhozzák-e. Ha nem, akkor van némi esély ellenük, hiszen ők csak 13 évesek. Velük a Gólyák már játszottak egy szoros meccset korábban.

Mindenesetre még 3 forduló, azaz hétvége van hátra a döntőkig, remek együttesekkel játszhatnak a lányaink. Egészen biztosan hatalmas élmény lesz ez számukra.