Vár a tánc Gödön

A TAZE TSE feltörekvő szekciója Gödön a hiphop. Szeptembertől két csoportot is indítanak Gödön.

A hiphop egy külön életérzés, a tánctörténet során az egyik leg szabadabb stílus, és egyben a leg sokrétűbb is számos stílusai kialakult ágait tartják manapság már számon. Ennek képviselője Gödön Kormos Zsófia.

Kormos Zsófia már 3. éve a TAZE tanárikar tagja. Azt írta nekünk, hogy “az egyesületünkben mint diák, rengeteg tanárral/stílussal találkoztam, sokat versenyeztem különféle stílusokban csapatban, szólóban hazai illetve nemzetközi versenyeken, de a hiphop az ami a mai napig nagyon közel áll hozzám.”

Két csoport

A kezdőknek szól az egyik, ők azok akik még egyáltalán nem találkoztak a hiphop stílussal, esetleg a tánc bármely más formájával, de szívesen kipróbálnák, illetve azoknak akik már jártak korábban, akár máshoz, akár hozzám, de még nem teljesen biztosak az alapok

Ezeken az órákon nagy hangsúlyt fognak fektetni az alaplépések-technikák elsajátítására, és azoknak használatára.

Középhaladót, azoknak akik már régóta járnak hozzá, vagy korábban már ismerkedtek a hiphop stílussal, és úgy érzik az alapok már mennek annyira, hogy kicsit más dolgokkal foglalkozzunk.

Ezeken az órákon inkább a zene használata, bonyolultabb lépések, újabb stílusok alapjai lesznek előtérbe helyezve.

Helyszín: 2132 Göd, Madách utca 30. Jernei Táncterem. Nyílthét szeptember első hetében. Az órák időpontja: hétfő-szerda délután 5-től és 6-tól.

Ne feledjétek, a hiphop ott volt a párizsi olimpián, aranyérmet is lehetett nyerni.