Sorra nyerte a pályázatokat a Németh László iskola

Több pályázaton is sikerrel szerepelt a Németh László iskola. Volt olyan, amelyen 5 millió forintot nyertek el.

Az iskola által a Hello Gödnek elküldött összesítés alapján több pályázaton és versenyen is eredményesen szerepelt az intézmény.

Az Egymillió lépés versenyben a Zöld pontok gyűjtésért 250.000 forintot nyert el az iskola. Az ALDI „Rovarhotel” pályázatán is sikeresen vettek részt. A rovarhoteleket ősszel telepítik.

Milliók

A tanévben sikeresen pályáztak az iskolai játszótérre, ez 5,4 millió forintot jelentett. Sőt, a játszótér közepére, gumiborítású 110 nm edzőpályára szóló pályázatuk is sikeres volt. Erre 5 millió forint jut.

A Nemzeti Kulturális Alap pályázati támogatása 2024. évben 400.000 Ft volt. A támogatásból a legnagyobb nézőszámú hangversenyüket a VIII. Pest Vármegyei Rézfúvós Versenyt rendezték meg. Ennek keretén belül Pest Vármegye 29 településéről érkező növendékek is hallhatták a fellépő művészeket a
Voice&Brass Rézfúvós Együttest.

Fenntarthatóság

A „Legaktívabb Iskola” pályázatot Bereginé Antal Csilla mesterpedagógus nyújtotta be, bemutatva abban a fenntarthatósági héten zajlott sokrétű fenntarthatósági és ökotudatos tevékenységet. Pályázatunkat a zsűri kiemelte és az ország 10 legjobbja közé szavazta be, így a Gödi Németh László Iskola
100.000 Ft alapítványi támogatásban részesült.

Generáli Biztosító Szimba intézményi pályázatán is indult az iskola, amely keretében egynapos sport-élményprogramot biztosítottak a tanulóknak. Ezzel segítették az intézményben az egészséges életmódra nevelést -tették hozzá.

A 2023/2024-es tanévben a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíj programba sikeresen pályázott Zámbor Nina Gabriella. Tartsd körforgásban! Országos újra hasznosítási pályázaton Petz Janka 8/b osztályos tanuló 1. helyezést ért el – tájékoztatott az iskola.