Mi lesz a Széchenyi csárda sorsa – erről is beszélt a polgármester

Interjút adott a Gödön megjelenő Tükörkép nevű lapnak Kammerer Zoltán. Ebben, a többi között, az ebben a ciklusban megvalósítandó célokról is beszélt.

Göd lélekszáma az elmúlt két évtizedben dinamikusan nőtt, sokat teszünk azért, hogy ennek megfelelően az itt élőket kiszolgáló infrastruktúra kövesse a megnövekedett igényeket úgy, hogy közben városunk megtarthassa régi értékeit, békebeli kertvárosi hangulatát – mondta a polgármester a Tükörképnek adott interjújában, amely a város 25. születésnapjára készült.

Ennek kapcsán az eddig elért eredményeket hangsúlyozva Kammerer Zoltán kiemelte, “a munkát addig folytatjuk, amíg el nem érjük célunkat: minden belterületi utcánkba szilárd burkolat kell, legalább az egyik oldalon biztonságos járdával.”

Szóba kerültek a közeljövő tervei is. Itt arról beszélt a polgármester, hogy elkezdik az új gödi bölcsőde építését az Oázis Lakópark szélén, küszöbön áll a megállapodás a Piarista Rend Magyar Tartományával, hogy a megszűnt gödi szakképző iskola épületeinek hasznosításával enyhíthessenek a gödi általános iskolák zsúfoltságán, újjáépítik Göd egyik legikonikusabb helyszínét, a Széchenyi Csárdát, és

új ügyfélszolgálatot hoznak létre a polgármesteri hivatal udvarán,

ahol az önkormányzathoz tartozó összes ügyben segítenek majd a városházi munkatársak.