Még egy buli szombat estére

Komoly DJ, komoly parti Gödön a visszavonuló focista tiszteletére. A lecsófesztivál után is lesz egy remek program Gödön.

Ahogy arról többször beszámoltunk szombat rendezik a II. Gödi Lecsófesztivál. Ami a zenei kínálatot illeti inkább a 40 körülieknek szól majd .

A fiatalabbak sem maradnak azonban program nélkül a hévégén. Nagyjából a lecsófesztivál után 22 órától kezdődik egy, a fiatalabbak korosztály megcélzó buli. Magyarán nem kell elmenni a városból, hogy jól érezd magad.

Ezt a nyaralóházakhoz, 2132 Josika utca 14-hez szervezik.

Hivatalosan a most visszavonult labdarúgó-kapus, Lukács Zoltán Gabriel tiszteletére szervezték. A cél, ahogy azt a Hello Gödnek elmondták: “a gödi fiataloknak is legyen egy hely, ahol lehet szórakozni és ne kelljen más városokba menniük. Sok fiatal él itt úgy mint én, és pontosan tudom, hogy mit jelent, ha nem kell azt nézni, mikor megy a vonat haza, és ami legtöbbször előfordul, hogy hogy jutok haza” – fogalmazott a Gödi SE kapusának testvére, Lukács Krisztián Dávid.

A bulin ott lesz Aaron sole, vagy másnéven Bodor Áron.

Annyit tett még hozzá, hogy “Lukács Zoltán Gabrielre visszatérve, nagyon hálásak vagyunk neki, hogy ennyi mérkőzésen védte a kapunkat” és szerinte az egész Gödi SE büszke a bátyjára.

Ami a rendezvény illeti belépődíjas, de elfogadható áron tudsz bulizni.