Ezúttal nem adták, hanem kapták a hatost a fiatal gödi focisták

A megye I. bajnokságát vezető Deákvárhoz látogattak a gödi U19-es labdarúgók. Nagy pofonba futottak bele.

“Egész héten nagyon keményen készültünk a deákvári mérkőzésre, hiszen tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz” – kezdte a Hello Gödnek küldött beszámolóját a meccsről a gödiek edzője. “Ami a taktikát illeti a 4-4-2 helyett most 4-5-1 játszottunk, azzal a szándékkal, hogy a középpályán megpróbálunk létszámfölényt kialakítani, és minél többet ütközni velük.

A másik amire készültünk azok a pontrúgások. A videózás során láthattuk, hogy ezeket a deákvár szenzációsan rúgja és gyakoroltuk is ezen szituációk védekezését. De sajnos

az első 25 perc maga volt a rémálom”

– ismerte el Lukács Zoltán Gabriel.

Ezek után próbálta tartani a lelket a mieinkben, hogy ne essenek teljesen össze. Úgy látja, hogy a második félidőre rendezték a sorokat és azt a játékrészt már lehozták 1-1-re.

Ha a mérkőzés statisztikáját nézzük, akkor látható, hogy a Gödi SE-nél két meghatározó játékos nem lépett pályára. A gólvágó Dobos Patrik és a védő Balogh Ákos is a felnőtteknél szerepelt. Apropó felnőttek. Ők a megye III-ban, idegenben, 3-1-re nyertek Sóskúton. Ezzel a győzelemmel már 4-ek a bajnokságban úgy, hogy 2 meccsel kevesebbet játszottak.

Visszatérve a fiatalokra, a motivációs videójával a közösségi médiában hatalmas népszerűségre szert tette volt gödi kapus azt írta még a vereségről, hogy “visszafogjuk nézni a mérkőzést, és javítani fogunk már a következő héten. Abban biztos vagyok, hogy a játékosaim jól fognak erre reagálni, és büszke vagyok rájuk, valamint örülök, hogy ők a csapatom az eredménytől függetlenül.”

A mérkőzésre a fiatalok vonattal utaztak.