Tengelicen járt Szalai Attila, a jövőjéről is beszélt

Németországba tért vissza Szalai Attila. A gödi születésű válogatott labdarúgó előtte Tengelicre látogatott. A gyerekkorában sokat nyaralt itt nagymamájánál.

Szalai Attila a nyári szabadságának utolsó napjait Tengelicen élő nagymamájánál töltötte.

“Anyai részről van rokoni kötődésem Tengelichez, ennek köszönhetően gyerekként sok időt töltöttem itt, nyaranta rengeteget fociztunk lent a pályán – nyilatkozta a teol.hu-nak a 46-szoros válogatott Szalai Attila”– “A nagymamánál mindig aranyélete van az embernek, mondhatni a gyerekkoromat aranyozták be azok a napok, amiket itt tölthettem. Abban a két-három hét szünetben, amit kapok, néhány napot Tengelicen töltök.”

Szalai Attila szombaton utazott vissza a Hoffenheimhez, hétfőn pedig már edzésre jelentkezett klubjánál. Első Bundesliga-szezonjában mindössze hét (négyet a Hoffenheimnél, hármat kölcsönben a Freiburgnál) bajnokin szerepelt, de csak kettőt játszott végig. A helyzetét firtató kérdésre elmondta, bízik abban, hogy számítanak rá a csapatnál, ehhez viszont a legjobbját kell nyújtania edzésről edzésre és mérkőzésről mérkőzésre

A török és arab megkeresésekről elmondta, nem kell mindent elhinni, amit olvasnak az embere, mert hosszútávú szerződés köti a klubjához.

“Voltak és vannak megkeresések, de

a Hoffenheimnél szeretnék bizonyítani

és megmutatni, hogy igenis helyem van a német első osztályban” – fogalmazott.