Szenes Bettina és a 121 gól – kezdődik a felsőházi szakasz a kézilabdázók számára

A gödi Szenes Bettina lett az NB II/C csoportjának gólkirálynője. A játékos rövid interjút adott a Hello Gödnek.

Ahogy arról a Hello Gödön beszámoltunk, a Gödi SE kézilabdázói megnyerték a női NB II/C csoportját. Veretlenül végeztek az élen.

Ez azt jelenti, hogy 12 pontot visznek magukkal a felsőházi küzdelmekbe. A versenykiírás szerint a C csoport 4 legjobbja került egy csoportba 4 keleti csapattal, így alkotnak egy 8 fős mezőnyt. A csoporteredményeket viszik magukkal a csapatok, ezért is volt fontos, hogy a mieink minden meccsüket megnyerték.

A leendő ellenfelek között van a kárpátaljai Ungvár, a Borsod Sport Klub-Miskolc, a Vitka SE és a Hajdúböszörményi TE.

Az alapszakasz kiemelkedő gólvágója volt a gödi Szenes Bettina, aki 14 meccsen 121 gólt ért el. Eggyel előzte meg a Hevesi SE játékosát, Adácsi Laurát.

Bettinát egy rövid értékelésre kértük: “Örülök, hogy gólokkal is tudtam segíteni a csapatot, de elsődlegesen azért vagyok boldog, hogy sikerült 100 százalékos teljesítménnyel megnyernünk az alapszakaszt. Izgatottan várjuk már a rájátszás meccseit, ahol olyan csapatokkal találkozunk, akikkel korábban nem játszottunk.

Szeretnénk minél tovább megőrizni a lassan egy éve tartó veretlenségi sorozatunkat és közben élvezni a játékot.”

Az első mérkőzésre két hét múlva kerül sor, az Ungvár ellen kezdenek idegenben a mieink. Természetesen a felsőházban is nyomon követjük a lányokat.