Svájc-Magyarország 1:1 – esélylatolgatás a Gödi SE kapusával

Ma kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság. A Hello Göd megkérte a gödiek kapusát, Lukács Zoltán Gabrielt, hogy tippelje meg a magyarok szombati meccsének eredményét. A tippen túl komoly beharangozót is kaptunk.

“Azt gondolom, hogy jó esélyünk van a továbbjutásra” – írta a Hello Göd felkérésére Lukács Zoltán Gabriel. A Gödi SE-vel bajnoki bronzéremet szerzett kapus szerint “a válogatott jó formában van, most vagyunk talán a legegységesebbek”.

Úgy véli a magyar csapat számára egy csoporttovábbjutás és a rájátszásban egy győztes mérkőzés volna az igazi siker.

Kulcsmeccseknek a szombati Svájc ellenit és a jövő heti skótok elleni összecsapást mondja. “Itt 4 pontot kell szerezni”.

Ami a szakmai elemzését illeti, itt pontosan idézzük őt: “Svájc csapata már nem az, mint régebben, és bár a skótok masszívak, de türelemmel és gyors átmenetekkel szerintem meglephetjük őket. A pontrúgásokban is nagy lehetőséget látok”.

AMi a házigazda németeket illeti személyes emléket idéz fel, “ott lehettünk társaimmal Münchenben az előző Eb-n, ahol nem akármilyen parádét rendeztünk. Soha nem fogom elfelejteni”.

Szoboszlai Dominiktól azt várja, hogy “villanásai tudnak még extrát adni”.

Ami a szakmáját, a kapusokat illeti, jó döntésnek mondja, ha Gulácsi Péter a kezdő. Úgy érzi, hogy nem csak mentálisan, hanem fizikálisan is visszatért súlyos sérülése után.

Lukács Zoltán Gabriel egyben fontos dolgot is ajánl a gödi drukkereknek.

“Aki szeretné nézni a meccseket, azt a Gödi SE alsógödi focipályán található büfében várunk. Jó hangulat, több tv, ital, étel van”.

A svájci meccsre a tippem: 1-1