Még mindig nincs otthona Németh Andrásnak miután kiégett a gödi házuk

50 és 100 millió forint Németh Andrásék kára. Ennyibe kerülhet kigyulladt gödi házuk újjáépítése. A kézilabdamester szomorú, de egyben bizakodó is.

Ahogy arról a Hello Gödön már beszámoltunk kiégett Németh Andrásék gödi otthona. A női válogatott korábbi szövetségi kapitány házával augusztus 6-án, kedd délután történt a baj, amikor a tréner már elment edzést tartani.

Elektromos tűz keletkezett, ami teljesen elégette a cserepes tetőt, illetve az emeleti rész is oda lett. Egyedül Németh András 86 esztendős anyósa volt otthon, aki amikor észlelte a bajt, szólt a szomszédoknak. Ők hívták a tűzoltókat, de a kár jelentős.

A Blikk most arról ír, hogy újra kell építeni a tetőt, födémcsere is kell. “Elkezdődtek a munkálatok, és

a biztosító nagyon normálisan áll hozzá, úgyhogy reménykedünk, hogy meg tudjuk oldani”

 – magyarázta a lapnak a kézilabdalegenda.

A korábbi ferencvárosi sikeredző bizakodó 

50 és 100 millió forint között lehet a kár. Le kell majd adnunk egy tervet a biztosítónak, hogyan kívánjuk helyrehozni, és akkor azt fogják elfogadni remélhetőleg – tekintett előre Németh András, aki 1988 óta él a városunkban.

Jelenleg a a váci kézilabdázók akadémiájának (itt dolgozik) egy szobájában lakik, míg a felesége és az anyósam a lányomék házában. Arról is beszélt, hogy 71 éves elmúlt, “nem erre készültem, hogy ilyen vándoréletet fogok élni, de sajnos ez van…”