Kora tavaszi idő várja a fesztiválozókat

Legalább 3 réteg ruhát érdemes felvennie annak, aki ma ellátogat a Mindkifogtuk Fesztiválra. Ami bíztató, hogy esőt nem jósolnak, de egy könnyű dzsekit mi vinnénk magunkkal.

A nap első felében erősen vagy közepesen felhős marad az ég, a felhőzet csak délutánra szakadozik, gomolyosodik, így rövidebb napos periódusokra számíthatunk – írja a met.hu Budapestre és környékére.

Ami Gödöt illeti az msn.com időjárási előrejelzése szerint eső nem lesz a délutáni, esti órákban, viszont csípős időre, 10-12 fokra kell készülni. Aki az esti koncertekre készül a Gödi Mindkifogtuk Fesztiválon az minimum egy pólóvert vegyen fel, és meleg zokni és zárt cipő is javasolt.

Ami kicsit aggasztó, hogy a met.hu szerint “kis eséllyel az ég is megdörrenhet”. Ezzel kapcsolatban a polgármester közösségi oldalán arról írt, hogy “minden eddiginél nagyobb rendezvénysátrat állítunk fel a Feneketlen-tónál”.

A nyugatias szelet élénk, záporok, zivatarok környezetében akár erős lökések is kísérik. Késő estére pedig 5, 6 fok köré hűl le a levegő.