Három halott az Árpád hídon

Hárman meghaltak, többen megsérültek a balesetben.

A rendőrség azt írja, hogy egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán július 3-án 22 óra 25 perc körül.

 Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy  a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

Később kiderült, hogy hárman vesztették életüket.

A fotók alapján az egyik érintett egyik autó egy taxi. A mandiner.hu azt írja, hogy egy taxi Óbuda felől hajtott fel a hídra az elsődleges információk szerint, majd a Népfürdő utcától nem messze ütközött frontálisan a szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, valamint egy másik taxival.

Baleset-info már árnyalja a képet. Azt írják, hogy egy férfi Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. 

Budapest, 2024. július 4. Sérült taxi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették. MTI/Mihádák Zoltán

A forgalommal szemben vezető taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa vesztette életét a balesetben. Később kiderült, hogy a balesetet egy elrabolt taxival okozhatták – írja az Index.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán