Gödi szakértőnk tippelt a mai németek elleni meccsre

Nehéz megtippelni a mait - ezt írta a Hello Göd kérésére a Gödi SE kapusa.

Lukács Zoltán Gabrial azon az állásponton van, hogy a realitás a “sima hazai, és a németek megnyerik a mérkőzést”.

Ami a Svájc ellen derbit illeti “az első mérkőzés őszintén, csalódást keltő volt. Többet vártunk attól a kulcsmérkőzéstől, és így a továbbjutástól eltávolodtunk”.

Együtt drukkolhatsz a gödi focistákkal

Természetesen nagyon szeretném, ha ezt a mai mérkőzést megnyernénk, és este 18-órától GSE sportbüfében fogunk együtt szurkolni. Mindenkit várunk, csatlakozzatok minél többen -tett beszúrást a latolgatásba a gödi kapus.

Vissza az elemzéshez

Ahhoz, hogy ma sikeresek legyünk fegyelemre és türelemre lesz szükség. Mit értek ez alatt? A játékosoknak maximálisan koncentrálniuk kell, hátul fegyelmezetten kell védekeznünk, sokkal több futásra, mozgásra lesz szükség labda nélkül. Türelem pedig ahhoz kell, hogy ne siessünk, ne kapkodjunk és negyed órás etapokban gondolkodjunk. Vagyis az első 15 perc kulcsfontosságú lesz.

Biztos vagyok, hogy a németek meg fogják nyomni az elejét és nekünk ezt nyomást kezelnünk kell.

Két dologban látom a válogatottunk esélyét: gyors átmenetek, és pontrúgások. Harcoljunk, küzdjünk, és ha mi tudunk esetleg gólt szerezni elsőként, az egy picit átírhatná az előzetes német forgatókönyvet. A reális tippem a mai mérkőzésre: 3-1. Ettől függetlenül remélem nem így lesz, és meglepetést tudunk okozni – kaptunk részletes szakmai indoklást.