Gödi lovas siker a Festetics Vágtán, irány a Nemzeti Vágta

Három gödi induló is lesz az októberi Nemzeti Vágtán.

Ahogy arról a Hello Gödön már beszámoltunk lesz gödi versenyzője az októberi Nemzeti Vágtának. Keller Glendával interjút is készítettünk. Ebben a fiatal lány arról beszélt, hogy bár ő a Pilisben él “a Gusztos család keresett fel, hogy képviselném-e Göd városát.” A részvételét a vácdukai futamokban biztosította be.

Festetics Vágta

Legutóbb Gyenesdiás rendeztek lovasversenyeken és ezeken is jól szerepeltek a fiatal gödi lovasok. A Festetics Vágtán az dőlt el, hogy gyermek huszár és kishuszár kategóriában is ott lehet városunk Szilvásváradon.

A keszthelyi tévé beszámolója szerint a 15. Festetics Vágtán 10 felnőtt lovas, 4 kishuszár és 3 gyermek mérettette meg magát, hogy kvalifikálhassanak októberre, Szilvásváradra a Nemzeti Vágtára.

A gyermek futam kimondottan érdekes volt, hiszen “a fiatalok közül az első kanyarban kettő kisodródott, de sértetlenül úszták meg a balesetet. Végül Telegdi Réka, Puszta nevű lovával

gödi színekben indulva győzött.

Ami kishuszár futamokat illeti itt Kovács Írisz Bella nevű lovával ért el olyan helyezést, amely feljogosítja a Nemzeti Vágtára.

A lovakról annyit lehet tudni, hogy mind a három ifj.Gusztos Gábor és felesége tulajdonában vannak.