Csodaprogramok a Mindkifogtuk fesztiválon, és van egy különleges ajánlat is a kezdő pecásoknak

A halászlé és a nagykoncertek mellett számos remek szórakozás lesz április 20-án a gödi halászléfesztiválon. Bemutatunk néhányat.

Ahogy arról a Hello Gödön beszámoltunk április 20-án tartják meg az első gödi Mindkifogtuk fesztivált. A kapuk délután háromkor nyitnak, és ekkor veszi kezdetét a programsorozat.

A kísérő programok délután 15:00 órától 18:00 ig lesznek elérhetők. A szervezőt, Kovács Viktóriát kértük meg, hogy mutassa be az attrakciókat.

1.)  Óriás buborék show:

Ezt a programot gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik, hiszen először interaktív show-val kezdődik és utána 4 fős placc áll rendelkezésre bubistával, aki segít megmutatni hogyan lehet hatalmas buborékokat húzni, fújni. Itt aztán lehet kergetni a kicsi és hatalmas buborékokat, de ha ügyes valaki, akkor bele is állhat a buborékba. 

2.) A Mozgáskorlátozottak Egyesülete Göd 15-18 óra között különleges kézműveskedésre vár minden gyermeket és felnőttet. A horgászat kedvelői saját kezűleg készíthetik el egyedi  balsafa horgászúszójukat, melyet Anna Péter asztalos szakoktató szakmai közreműködése segít.

3.) A gödi Horgász Egyesület  horgászvizsga lehetőséget biztosít…!!! 

László Imre a gödi Horgász Egyesület elnöke és Dolhai András, a Horgászegyesületek Pest Megyei Szövetségének elnöke 15.30-tól oktatást tart, hogy ha szeretnél horgász vizsgát tenni. 

Az oktatás a helyszínen történik, majd 16.30-tól vizsga lehetőség van.

Feltétel: 10 éves alsó korhatár, laptop vagy mobil telefon, illetve, hogy legkésőbb aznap 10.00 óráig regisztrálj a www.horgászjegy.hu oldalon.

Utána szívesen beszélgetnek bárkivel a dunai élővilágról, tapasztalatokról, horgászsikerekről. 

Főprogramok

Ahogy arról már írtunk, lesz halászléjegy is, 800 forintért mérik a híres gödi halászlevet és ehhez még kenyér is jár.

Este pedig jön a Bikini, Kozmix és a többiek.